Потребител на TikTok и бивш служител на McDonald's е разкрил няколко тайни на веригата за бързо хранене. Той е публикувал видео в профила си в TikTok.

Майкъл Райън, под прякора evilglitterqueen, е заснел видеоклипа в отговор на видео от потребителката anaxjames, която предложила на бивши служители на големи корпорации да разкажат за техните тайни.

„Мислите, че това е просто бърза храна, но всъщност зад нея стои толкова много наука“, започнал е той разказа си. Райън е обяснил, че сламките на Макдоналдс са направени специално по-големи, така че повече газ да попадне върху езика през тях, което прави газираната напитка по-вкусна.

Нещо повече, казал е той, веригата специално поръчва по-сладък сироп за машините разливащи газираните напитки от компанията Coca-Cola.

След това авторът на видеото е обяснил как пилето в салатата изглежда толкова апетитно: в него със спринцовка се впръсква солена вода.

И накрая, Райън е разкрил последната тайна: сладоледът в ресторанта за бързо хранене се прави от бита сметана, а автоматът, от който се предоставя на клиентите, се почиства само веднъж седмично.

Превод и редакция: БЛИЦ
 
@evilglitterqueen

#stitch with @annaxjames #fat kid #facts about #fastfood #mcdonalds #MONCLERBUBBLEUP

♬ original sound - Michael Ryan