Служителка в "Макдоналдс" от Тайван сподели своята история на отслабване, която започнала заради обида на колега, пише "Ейа Уан". 


По време на работа колега казал на момичето, че тя има тлъсти крака и се учудил, че тя въобще може да обуе пола.  

Фото  Dcard

 

При ръст от 155 сантиметра момичето тежало 64 килограма и постоянно се притеснявало за външия си вид. А след критиките от страна на колегата ѝ, тя направо рухнала. 

Но момичето успяло да си върне духа и да реши да се вземе в ръце, измисляйки специална диета. 

Понеже тя работила в ресторант за бързо хранене, то там се и хранела три пъти дневно. Въпреки това, момичето успяло да свали 10 килограма за 3 месеца. 

Момичето спряло да яде сладко, пило много течности и започнало да яде само кюфтетата от хамбургерите, салати, яйца и пиле без кожа. 

"Пържените картофи, сладоледът, ябълковият кекс, пилешко с кожа, питките за хамбургерите, супата от царевица и сладките напитки - аз се отказах от всичко това по време на диетата", споделя младата жена.  

Фото  Dcard

В един момент обаче теглото спряло да спада. Момичето започнало да спортува. То започнало да тича три път в седмицата и да ходи в залата за фитнес. 

Така то успяло да свали още 5 килограма. В момента красавицата тежи 49 килограма и е във възторг от резултата. Според брюнетката, през цялото време тя не е взимала никакви хапчета или напитки за отслабване.  

Фото  Dcard

"Когато се качих на кантара и видях цифрата четири, се разплаках", споделя младата жена. 

Превод и редакция: БЛИЦ