Капитан от британската армия е заплашен от сериозно наказание за погром на тоалетна, в която е бил заключен от подчинените си, съобщава Military Times.
Офицерът заспал дълбоко след солидна почерпка с алкохол. Докато си спял сладко, подчинените му решили да се пошегуват с него, съблекли го гол, завлекли го до тоалетната в поделението и го заключили вътре.Шест часа по-късно капитанът се събудил и установил, че се намира в много неприятна ситуация. Той започнал да тропа по вратата на тоалетната и да крещи. Подчинените му мигом дотичали, но казали на шефа си, че ще го освободят, само ако им вдигне заплатите.След като разбрал, че няма кой да го измъкне от „затвора” му, побеснелият и все още пиян офицер разбил тоалетната, откъртил една стоманена тръба и започнал да руши всичко пред очите си. Съвсем скоро в стената се образувала вдлъбнатина. Той се съсредоточил върху нея, успял да я превърне в голяма дупка и се измъкнал през нея.

Тъй като правилникът забранява употребата на алкохол на работното място, капитанът е заплашен със сериозна глоба. Освен това може да му се наложи да заплати и нанесените материални щети.

Превод: БЛИЦ