Само няколко часа, след като съдът постанови окончателното си решение за разтрогване на брака на Славица и Бърни Екълстоун, Бърни заяви, че все още се надява на романтичен край на цялата история, тоест, че двамата отново ще бъдат заедно, пише “Дейли мейл”.
“За последен път разговарях с нея преди десет дни, а истината е, че не разговаряме. Но кой знае? След като тя обмисли всичко, може би ще можем отново да бъдем заедно”, каза Бърни.
Нещо повече, той не вижда защо да не се оженят отново. “И други разведени хора се женят отново, защо и ние да не можем?”, каза Бърни.
Една от причините за тези разсъждения е може би дъщерята Тамара, която се разплакала на парти, след като научила, че разводът е окончателен.
Славица беше поискала възможно най-бърз развод поради “неразумното поведение” на съпруга си.
След като Славица подаде молбата за развод, Бърни известно време се правеше, че нищо не се е случило и се опитваше отново да си завоюва по всички възможни начини. Дори двамата прекарали една нощ заедно. “Бях с нея в леглото на Нова година, вярвате ли ми, мислех си, че всичко отново ще бъде прекрасно. Но нищо не се промени”, каза Бърни.
Той признава, че Славица си има и своята “луда страна”, но именно затова я обича. Бърни е смятал, че ще бъде с нея до 90-атата си година, колкото е живял и баща му, пише “Вечерни лист”. /БЛИЦ