В нощта на 20 април мъж претърпя ужасни наранявания в резултат на сблъсък, станал в ресторант в Москва. Това се вижда от видео от камера за наблюдение, което улови конфликта.Според някои данни, човекът е пил алкохол в нощтно заведение. После се обадил на съпругата си и я помолил да дойде с кола. Когато съпругата пристигнала на адреса, той й вдигнал скандал. Кадърът показва как той крещи на жената и ударил с крака и ръце луксозна кола. Всичко, което се случва, било наблудавано от мъжка компания  наблизо.

Очевидно е, че пияният авантюрист не харесал наблюдението на непознати. Той отишъл да се разправя с тях. Още първият, към когото се насочил обаче, го нокаутирал с един удар. Агресорът паднал на асфалта. В този момент неговият опонент го изритал в лицето. Жертвата припаднала.

По-късно бил хоспитализиран. Била открита травма на главата, тежка мозъчна контузия, множествени фрактури на костите на лицевия скелет. Той е в тежко състояние. Тече наказателно дело по член "Умишлено причиняване на тежка телесна повреда".
Превод: БЛИЦ