Мигрант от Африка е нанесъл жесток побой на служителка във влак в Германия, след като опитала да провери билета му. Не само - той е унижил жертвата си, като е уринирал върху нея. Всичко това пред погледите на свидетели, съобщи вестник „Билд“.

Говорител на полицията заяви, че заподозреният, който има „северноафриканска“ външност, е наранил тежко работничката във влака „като я е удрял, ритал и душил“.

След това мигрантът хванал главата на жената и я притиснал към слабините си, за да симулира орален секс. Спешна помощ е транспортирала жената в болница с тежки наранявания. Полицията продължава активно да издирва заподозрения, който се смята за въоръжен и опасен.

Очевидци на гарата в Грабен-Нойдорф в Карлсруе, намираща се в Южна Германия, разказват, че след като 35-годишният мигрант избягал от местопрестъплението, той е нападнал още няколко жени в близък супермаркет.

После отишъл на паркинга, където въоръжен със счупена бутилка нападнал шофьор, откраднал автомобил му и отпрашил в неизвестна посока.

В същото време медиите в страната пишат, че мигрантите са отговорни за значително непропорционален дял от престъпленията в Германия, а обществените работници в автобусния и железопътния транспорт често са обект на нападения.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук