Потребителката на "Tiktok" shannyfantg се върнала вкъщи и забеляза, че едно от кучетата й по някаква причина седи без нашийник. 

Как домашният любимец е успял да го премахне без помощ, останало загадка за момичето. За забавление тя решила да провери записа от домашната си камера и останала в шок.
 
@shannyfantg

sorry for the obnoxious barking at the beginning. watch my black dog. ghost takes her collar off in her crate. #fyp #ghost #dog #scary #wtf

♬ original sound - user3228721954538


На кадрите ясно се вижда, че от самото начало кучетата са започнали да лаят без причина, сякаш някой се е прибрал. Но скоро домашните любимци млъкнали. Черното куче в центъра на кадъра замръзнало до мястото, а след това изведнъж обърнало глава надясно. В същия миг нашийникът му внезапно се разкопчал, сякаш някой го е свалил. Изплашен, домашният любимец скочил и се скрил в ъгъла на клетката.

След като момичето споделило страховитите кадри, вече са ги гледали над 11 милиона души, които са готови да се съгласят със собственичката на кучетата. Блогърката е сигурна, че нашийникът на кучето й е премахнат от никой друг освен от призрак.

Превод: БЛИЦ