Бинди Сю е дъщеря на известния австралийски естественик и телевизионна звезда Стив Ъруин, който почина през 2006 г. от убождане от скат. Момичето тръгна по стъпките на баща си и също стана защитник на природата.

В своя акаунт в Instagram тя публикува снимки с различни мили животни и постове в памет на известния си родител. Но този път Бинди е публикувала видео, което накара кожата на потребителите в мрежата да настръхне.Зоозащитничката се е намирала в природен резерват в Куинсланд и е показала какво се случва, когато човек суши дрехи навън в Австралия. Страховитите кадри показват как в нейните панталонки има десетки пеперуди. Изглежда насекомите са решили, че сега това е новият им дом.
 

"Това беше за първи път! Група приятели се настаниха в дрехата, докато тя висеше на въже. Обичам да прекарвам време в нашата пустош. А на вас случвало ли ви се е подобно нещо?", пише Бинди Ървин към поста.

Ако Бинди реагира с хумор на ситуацията, то абонатите й са се оказали с не толкова силни нерви. Потребителите споделят, че такива кадри могат да се използват за филм на ужасите и че със сигурност биха се втурнали да бягат, ако видят подобна сцена в реалния живот.През март Бинди се омъжи и сега се подготвя за раждането на бебе. Наскоро тя публикува и снимка в памет на баща си - на 15 ноември се отбелязва Международният ден в памет на Стив Ъруин.

Превод и редакция: БЛИЦ