Брайън и Хана, гости в телевизионно предаване по TLC са разказали какво необичайно нещо им се е случило, докато са се опитвали да "подгреят" любовния си живот след девет години заедно и бебе.

В драматична реконструкция на съдбоносната нощ те обяснили как всичко катастрофално се е объркало, информира "Дейли Стар".

След една вечер в бара, те били вдъхновени да опитат нещо ново и отишли на уединено място, за да правят секс във фургона на Брайън.

Хана си спомня: „Бяхме развълнувани да изкараме заедно една нощ, защото от много време не бяхме правили нещо подобно".„След като ни се роди бебе и започнахме бизнес, трябваше да забавим малко.“

Брайън е споделил, че сексът във фургона е "неудобен", но въпреки това продължили до момента, в който били грубо прекъснати от крава.

"Надникнах през прозореца и там имаше крава точно до прозореца и това ме уплаши.", споделя Хана. Тя била напълно шокирана от видяното и в агония.Брайън закарал Хана до болница, където при сканиране се установило, че тя има киста на яйчника, която се е спукала по време на секса и сега е с кръвоизлив.

Хана се чувствала вече добре, но определено било неловко да обяснява за случилото се и за да станат нещата още по-неудобни, се появил нейният баща.„Връзката ми със свекъра определено стана много по-близка заради този инцидент, споделя Брайън.
- Вече няма много неща, които да не можем да си кажем след подобни дискусии.“

Превод и редакция: БЛИЦ