Войната на Владимир Путин с Украйна няма да се случи по плана на Кремъл. Те харачт 20 млрд. долара всеки ден, за да подсигурят армията си. Те обаче срещат сериозен отпор от украинците, което не очакваха, пише DailyMail. На разпространени в социалните мрежи видеа се виждат и унищожени руски конвои близо до Херсон в южната част на страната. Войските на Путин нападат Киев от всички страни Украинската армия все още удържа Киев и се съобщава, че в петък вечерта успешно са отблъснали руските настъплени към столицата. Министерството на отбраната на Украйна съобщи, че до момента 2800 руски войници са били убити, унищожени са 80 танка и 516 бронирани машини. Бившият шеф на отбраната на Естония Рихо Терас твърди, че войната на Путин няма да протече по план, защото Русия бързо свършва парите и оръжията и ще трябва да започне преговори с правителството на Владимир Зеленски, ако Киев задържи руснаците за 10 дни.

Русия е пред фалит. Това твърди бившият министър на отбраната на Естония. По думите му, ако Киев издържи 10 дни, то Русия ще остане без пари за армията си.

Войната на Владимир Путин с Украйна няма да се случи по плана на Кремъл. Те харчат 20 млрд. долара всеки ден, за да подсигурят армията си. Обаче срещат сериозен отпор от украинците, което не очакваха, пише DailyMail.

На разпространени в социалните мрежи видеа се виждат и унищожени руски конвои близо до Херсон в южната част на страната.

Украинската армия все още удържа Киев и се съобщава, че в петък вечерта успешно са отблъснали руските настъплени към столицата.

Министерството на отбраната на Украйна съобщи, че до момента 2800 руски войници са били убити, унищожени са 80 танка и 516 бронирани машини.

Бившият шеф на отбраната на Естония Рихо Терас твърди, че войната на Путин няма да протече по план, защото Русия бързо свършва парите и оръжията и ще трябва да започне преговори с правителството на Владимир Зеленски, ако Киев задържи руснаците за 10 дни.

Твърди се, че Путин е организирал среща с руски олигарски в бункер в Уралските планини. Там той им е казал, че всичко ще приключи до четири дни. А те трябва да финансират армията.