Водопроводчик, който се появил на входната врата на клиент жена във великобритания, като пенисът му стърчал от панталона, беше осъден да полага неплатен труд, пише DunfermlinePress.

Иван Котков, 42-годишен от „Marine Parade“, Бармут, бе признат за виновен след процес в съда на Дънфермлайн по обвинение, че на 28 август миналата година в къща в Дънфермлайн, Котков умишлено е изложил гениталиите си по сексуален начин пред жена и изложил пениса си през ципа на отворения панталон.

Потресени британки: Водопроводчик от България ни показва члена си още от вратата

Той извършил същото престъпление и пред друга клиентка, жена в дома й в Коуденбийт, в същия ден. В процеса се чу, че Котков останал по същия начин с изваден член, докато извършвал ремонта в първата къща.

След това той отишъл в дома на друга жена, където отново обикалял из къщата й с пениса си навън.

Българският гражданин Котков, който живее в Обединеното кралство повече от две години, е бил нает от уелска фирма и пътувал  същия ден, за да извърши ремонт на вани в домовете в Дънфермлайн и Коуденбийт.

Жените били сами в домовете си по това време и се притеснили да се конфротнират с Котков.

Втората жена се свързала с компанията, след като той напуснал. Тогава фирмата се обадила на първата клиентка, за да попита дали е имало някакви проблеми там и разбрала, че е имало.

Шерифът Аластър Браун нареди на Котков да извърши 300 часа неплатена работа.

Превод: БЛИЦ