Руският естраден певец – роденият във българска Варна Филип Киркоров, си сложи импланти, имитиращи плочки на корема. Това е най-новата мания сред мъжете с пари, които отчаяно искат да изглеждат като цар Леонид от филма „300”, но пък по една или друга причина... не спортуват.

Киркоров демонстрира новата си „придобивка” в социалните мрежи, където от няколко месеца превърнатият в инфлуенсър певец не спира да се хвали с изкуствената си визия.

Процедурата по имплантирането на плочки изобщо не е евтина. Според запознати цените варират между 10 и 20 хиляди евро, а операциите се извършват на много места, но най-близко до България – в съседна Турция.

55-годишният Киркоров обаче изглежда не е платил и една рубла за „разкрасяването”, тъй като не спира да хвали лекарят, извършил процедурата. Това провокира мнозина да сметнат, че певецът се е подложил на операцията с рекламни цели и вероятно консумативите и труда са били заплатени от самия майстор на скалпела – хирурга Тимур Хайдаров.

"Благодарение на Тимур съм в отлична форма. Днес вече е "неприлично" човек да няма свой пластичен хирург, фризьор или треньор. Аз си имам първото. Аз съм най-доброто създание на Тимур. Най-доброто му творение", уточнява роденият във Варна певец. И допълва: „Няма нищо срамно в това човек да иска да изглежда добре”.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук