Жена, обичаща природата, казва, че е останала ужасена, след като е видяла две голи „вещици“ да дъвчат мъртъв елен в „ритуал на изяждане на труп“ в двора ѝ, съобщава dailystar.co.uk.

Коринеа Станхоуп от Пауъл Ривър в Канада каза, че след като е намерила мъртъв елен в имота си, тя е поставила скрита камера за диви животни, за да види какви животни ще бъдат привлечени от него.

Но 36-годишната майка останала обезпокоена, когато тя и дядо ѝ проверили записа на камерата и видели две почти голи жени, със спластени коси, наведени над трупа на елена и привидно „хапвали“ от него.

Тръпката е навсякъде с efbet.com
 

Двете ужасяващи фигури били видени да вдигат едно от копитата на елена и да го приближават до лицето си.

Коринея казва, че сега е притеснена за семейството си, тъй като камерата е поставена на две минути пеша от къщата ѝ, а и тя отглежда три коня в имота си.

„Дойдоха десет минути след залез слънце. Бяха разрошени. Изглежда, че носеха перуки. Едната сякаш бе руса коса отдолу. Наистина не можете да разберете от снимките, но копитото е точно до устата ѝ", разказва жената.

„Не знам дали го е целувала, миришела или го е изяждала, но да докосна такъв разлагащ се труп, ми се гади. Количеството бактерии, които трябва да са били там. Може би отдаваха почит, но бяха голи", разсъждава още тя.

„Конете винаги наистина се плашат и изнервят в тази област. Първоначално си помислих, че си въобразяват разни неща, така че не си помислих нищо за това. Може би сега им вярвам.“

Коринея каза, че докато се изкушавала да се обади в полицията за странната двойка, дядо й посочил, че технически те не правят нищо незаконно.

„Надявам се, че са излезли на разходка през деня, видели са поставената камера за проследяване и са искали да се забавляват с нас или са на добри лекарства“, каза тя.

Превод: БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук