След раздялата на Ирина Шейк с Брадли Купър много фенове бяха изумени как може той да допусне да загуби такава жена. Топ моделът участва в нова рекламна кампания и отново доказа, че само малцина могат да я конкурират по сексапил.

Ирина участва в реклама за италианската марка Intimissimi, с която си сътрудничи от 2007-ма. Нейни снимки и видеоклипове се появиха в акаунта на компанията в Instagram, а на тях руският супермодел, който покори световните подиуми, бе облечена в полупрозрачно бельо.

Бе качено и видео, в което Ирина разпалва въображението с пози, в които изглежда повече от секси, освен това демонстрира завидно самочувствие. В интервю за Numero тя отбелязва, че се гордее с работата си и се старае да дава винаги всичко възможно от себе си за нея. И чуждестранните й фенове веднага оцениха този подход.
 

За тяхна изненада обаче, Шейк добави още, че не винаги е била толкова самоуверена, това дошло с времето. Освен това моделът вярва, че вътрешният свят на човек винаги е по-важен от външния му вид.

В момента Ирина Шейк спазва социалната изолация и живее заедно с дъщеря си в луксозен апартамент в Ню Йорк. Брадли Купър, с когото се разделиха наскоро пък, също се премести в Ню Йорк, за да бъде по-близо до бебето и да вземе активно участие във възпитанието на детето, предават световните осведомителни агенции.