Кайла Хайс премина през най-ужасяващото нещо в живота си. Бившият й приятел отхапал устната й, за да остави своя отпечатък върху нея и тя да бъде грозна, за да не може да си намери ново гадже. Година по-късно момичето решава, че е време да сподели както за историята си, така и да покаже ужасяващите снимки.

Кайла - от Грийнвил, Южна Каролина - започва да се среща със Сет Аарон Флеури през 2016 г., когато той е на 21 и тя е на 17. Година по-късно тя се разделя с него, защото започнал да проявява много собственическо държание и да става ревнив. Няколко седмици по-късно тя се съгласява да се видят за последен път, за да му върне и последната част от вещите.


И тогава става ужасът. Сет се навел да я целуне и когато Кайла се опитала да се отдръпне, толкова силно я захапва, че откъсва долната й устна почти напълно.

"Срещнахме се на улицата. Той носеше цветя и картички и искаше да се съберем. След като прочетох посланието, ме попита дали няма да кажа нещо, но аз бях категорична, че не желая да бъда с него. И тогава се случи. Влачеше за косата и се опита да ме удря във вратата на колата, после се приближи към мен да ме целуне и тогава отхапа устната ми. Спомням си, че се беше вкопчил в мен, но от шока не усещах болка, само крещях, плачех и виках”, разказва момичето.  Кайла описва още, че Сет е бил много контролиращ и я е имал за собственост. Сега Кайла е щастлива с новият си приятел Блейк за когото разказва, че й казва колко красива е, дори с белези. Младото момиче събира средства, за да премахне белега си.