Докато Меган Маркъл съвсем спокойно се отдава на възпитанието на първия си потомък Арчи, Великобритания е объркана от новината за раздялата й с принц Хари!

За щастие това е станало само в музея на восъчните фигури на Мадам Тюсо в Лондон, където Меган Маркъл заема почетно място.

Музеят на восъчните фигури се е решил на драстична промяна. От управата са разделили фигурите на Меган и Хари. Влюбената двойка доскоро беше в компанията на останалите членове на кралското семейство и стояха до кралица Елизабет, Кейт и съпругът й Уилям.

Изненадващо се е стигнало до промяна и сега восъчната фигура на Меган е преместена в съседната зала, където е изложена в компанията на други знаменитости. Компания й правят съпрузите Виктория и Дейвид Бекъм, актьорът Том Хард и красивата актриса Приянка Чопра Джонас. 

Така фигурата на принц Хари остава самотна без компанията на съпругата си.

"Не е задължително това да остне винаги така, ние не искаме любимата ни двойка да се раздели. Просто искаме да помогнем на Меган да се наслади за известно време на компанията на други звезди, където ще се чувства и по-добре", твърди директорът на музея.Восъчните фигури на Меган и Хари бяха открити през май миналата годин, десет дни преди помпозната сватба н кралската двойка. Те са със същите дрехи, каквито носеха и оригиналите им, когато официално обявиха, че са сгодени. 

Превод БЛИЦ