Красива надзирателка в затвор, която вече е напуснала работа, пусна свои снимки от ваканцията с новото си гадже – бивш затворник, когото тя трябвало да пази. 24-годишната британка Кристи Дейвидсън напуснала институцията по същото време, когато 31-годишният Джейми Бънтинг бил освободен, съобщава „Сън“.
 

Двамата били забелязани на почивка в Турция само няколко седмици след като Бънтинг си тръгнал от пандиза „Адиуел“ в Шотландия. Влюбената двойка споделила и снимки от романтичната си ваканция.
 

„Фактът, че между тях наистина има нещо и че са се събрали толкова бързо след напускането на затвора, сочи, че е много вероятно между тях да е имало нещо още докато тя е била на работа. Тя напусна работа ден или два преди той да излезе и след това са забелязани заедно“, коментира източник от наказателната институция.

„Тя дори имаше снимка как се целува с него на профила си в WhatsApp. Колко глупава може да е? Тя изглежда си мисли, че е забавно и че е избегнала проверките. Някои хора от затвора вече не ѝ говорят. Последното нещо, което някой надзирател би искал, е приятел, който излиза с бивш затворник“, добавя той.
 
Нашареният с татуировки Бънтинг публикувал на профила си в Инстаграм снимки как се гушка Кристи край басейна. „Най-хубавите две седмици от живота ми“, написа той, а Дейвидсън му отговорила: „Обичам те“.
 


Превод и редакция: БЛИЦ