Херцогинята на Съсекс направи първата си самостоятелна визита като съпруга на британския принц Хари. Тя посети Кралската академия по изкуствата в Лондон, където разгледа изложбата „Oceania“.

За събитието херцогиня Меган отново заложи на тоалет на модна къща „Живанши“ – марката, която беше избрала и за двете си сватбени рокли.  

Скандалите около Меган Маркъл нямат край! Кралица Елизабет II изготви три извънредни плана за.. (СНИМКИ)В Кралската академия по изкуствата в Лондон Меган сияеше в черна рокля с дължина под коляното и дискретна цепка. Отворени черни обувки на Aquazzura допълваха визията на херцогинята.


Любопитна подробност от визитата на бившата актриса е, че при пристигането си в Кралската академия Меган сама затвори вратата на колата, от която слезе.
  Кралските наблюдатели не пропуснаха да отбележат това ѝ действие като нетипично за британските аристократи, но интернет потребители бяха очаровани от американката.
  „Принцесата, която пристига на бляскаво събитие, но все пак сама си затваря вратата. Браво, Меган!“, пише потребителка в Twitter.

„Не мисля, че Меган вижда себе си като нещо повече от останалите. Тя знае, че с принц Хари са благословени да се открият един друг. Гордея се с нея! Животът е хубав!“, пише друга потребителка в социалната мрежа.

Паднаха големи тайни, свързани с принц Хари и Мегън Маркъл! (СНИМКИ)

„Не мисля, че изобщо ѝ хрумва, че някой друг трябва да ѝ затвори вратата – нещо, което винаги е правила сама, като всички нас“, пише трета.

Наскоро херцогиня Меган предприе първата си инициатива като съпруга на Хари - тя издаде благотворителна готварска книга в помощ на пострадалите от пожара в Гренфел Тауър.


Източник: Дарик