Нормално е децата да изглеждат като родителите си и да имат сходни черти и цвят на очите, както и на косата. Но една майка и дъщеря от Джорджия в САЩ изглеждат толкова еднакви, че хората изпитват трудности да разберат коя от тях е дъщерята и коя е майката, информира "Мирър".

Стейси Саймън и дъщеря й Мадисън правят видеоклипове на TikTok, а зрителите смятат, че двете може да са близначки. Майката, която е на около 40 години, казва, че не разбира защо хората я бъркат с 16-годишната й дъщеря.

В един неотдавнашен клип двете дами се появяват облечени в почти еднакви блузи и дънкови шорти, като с дългите си прави руси коси и големите усмивки объркват още повече потребителите в мрежата, докато те се опитват да разберат кой е родителят.

Двете са написали към публикацията: „Не сте ли онова дуо майка / дъщеря, което хората смятат за близначки?“


 
@stacie_smith03

Since it’s said so often, we went there. Still don’t see it! ##fyp ##momsover40 ##WhatsPoppin ##motherdaughter @madisonn._.smithh

♬ original sound - hawkhatesyou
Видеоклипът в TikTok е събрал над един милион гледания и е харесан повече от 150 хил. пъти. Стотици хора също така го коментират, за да споделят объркването си, като някои казват, че тяхната прилика е "умопомрачителна".

Един от потребителите пише: „Гледах това 10 пъти, опитвайки се да разбера коя е майката, но явно ще се наложи да прочета коментарите, за да си изясня.“

Трети коментира: „Бог буквално е направил копиране и поставяне (copy and paste)“.

По-късно Стейси изтръгва всички от объркването им и признава, че тя е вляво на кадрите, а Мадисън е вдясно.

Превод и редакция: БЛИЦ