28-годишна жена от Великобритания повярва в съществуването на призраци, след като видя един на екрана на видео бебефона си, пише The Sun.
 

През февруари Чарли Дейвис и 4-месечният й син Айзък били сами вкъщи.Дейвис сложила малкия в креватчето му, включила видео бебефона и отишла в кухнята.Когато решила да хвърли един поглед на устройството, за да провери дали всичко със сина й е наред, с ужас забелязала чужди ръце до главичката на спящото бебе.„Бях в шок. Помислих, че някой се е промъкнал в дома ни, за да ми открадне бебето”, разказва тя.Когато влетяла в спалнята, видяла, че в  стаята няма никой и Айзък спи сладко в креватчето си. Но на монитора все още се виждали ръцете, които били до главичката на бебето.

Дейвис успяла да направи няколко снимки, след което устройството само се изключило. А когато се включило отново, привидението го нямало.

ВИДЕО бебефон засне бяла ръка да докосва спящо дете, майка му онемя от ужас!

„Никога не съм вярвала в призраци, но сега видях един със собствените си очи”, казва тя. И добавя, че след случката се е обърнала към медиум, който й обяснил, че най-вероятно ръцете, които е видяла, са на родителите на съпруга й, които са починали преди раждането на Айзък.По този начин те най-вероятно са искали да го посетят и да се погрижат за него. Между другото, точно в този момент бебето е било болно.

Младата майка добавя, че оттогава не е виждала нищо подобно.