Съдът в Лондон решава отвратителен казус за убийството на малко бебе. Недоносеното момиченце е било пребито от 33-годишната си майка. 

Според обвиненията тя трябва да получи 6 години затвор, съобщава The Sun.

Шалина Падманабха е издевателствала над дъщеричката си в продължение на три месеца. Детето, заченато инвитро, се родило недоносено, затова и първите си четири месеца от живота прекарало в болница. 7-месечното момиченце е претърпяло фатални наранявания по главата и телцето. 
То е било откарано в болница в Източен Лондон, но е починало от раните си. 

Родената в Индия майка продължава да поддържа невинността си и твърди, че няма представа как се е наранила дъщеричката си. 

Аутопсията е открила, че малката Шагун е получила фрактура от 8 см и 11 мм на черепа, както и наранявания по краката. Открити са и също по-стари наранявания, както и пукнати ребра. 

Според патоанатомите нараняванията са били получени при силно разклащане на бебето, удряне на главата му в твърд предмет, притискане на ребрата и усукване на левия крак.
 
Някои от травмите били отпреди три месеца, което означава, че бебчето е било малтретирано през почти половината от краткия си живот. 

Превод БЛИЦ