Самотната майка Джеси Джо Ричардсън е в индустрията за възрастни от 13 години. Така че, когато 21-годишната й дъщеря започнала да оплаква липсата на работа в началото на пандемията, майка й знаела какво да й предложи.

53-годишната Джеси от Нънийтън, Англия, сподели, че когато е предложила 21-годишната Аханта да бъде неин партньор, дъщеря й е била „много увлечена“.

Работата е "не прашна" - трябва само да позирате за еротични снимки и видеоклипове няколко пъти седмично, а плащането е повече от прилично. На общия акаунт Onlyfans творческият тандем вече печели две хиляди лири на седмица.


Включването на дъщеря й в секс индустрията било логично решение за 53-годишната Джеси. Преди 13 години самата тя започва работа в нея поради факта, че няма достатъчно пари, за да съществува. Джеси имала 30 лири седмично, за да издържа двете си деца и себе си. Следователно, когато на жената било предложено да работи като модел, тя моментално се съгласила, защото за една смяна й били предложени 340 паунда. Децата знаели за работата на Джеси - тя сама им разказала за това. Израствайки, Аханте лесно последвала стъпките на майка си, въпреки че мнозина не разбират това и често го осъждат.

"Хората може да мислят, че това е странно, но ние винаги сме били много близки. А тя е майка ми, защо да й е неудобно, когато ме вижда гола? Мама каза, че това е все едно си правя селфита," козва Аханте Ричардсън.

И Аханте, и майка й са във връзка, а гаджетата им нищо против. Освен това границите са ясно очертани в тандема. Да, те позират в разкриващи тоалети и често са напълно голи, но между тях няма физическо взаимодействие. Моделите са били молени да се целуват много пъти, но те винаги пренебрегват всякакви подобни искания, пише Daily Mail.

Превод: БЛИЦ