Американската певица Майли Сайръс показа на абонатите си стриптийз, в резултат на което беше заклеймена в социалните мрежи. Видеото се появи в профила на знаменитостта в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bad ass edit fuck yeah

Публикация, споделена от Miley Cyrus (@mileycyrus) наВ публикуваното видео 27-годишната певица се съблече гола пред камерата. Първо разкопча панталона си, а след това започна да сваля ризата. След това Сайръс се снима топлес, покривайки с ръка оголените си гърди. Публикацията й получи почти 300 хиляди харесвания.

Абонатите осъдиха знаменитостта, че привлича вниманието към себе си с неприлично поведение. „Ти с ума ли си?“ „Защо публикуваш това? Срам ме е да погледна това “,„ Това вик за помощ ли е? “,„ Да започнем ли вече движението #savemiley? “,„ Някой знае ли как да премахне това? “,„ Тя изглежда страда “,„ Отново на наркотици “ , „Тя е психично болна“, „Майли, децата те гледат“, пишат те.

По-рано през септември Майли Сайръс бе критикувана за непривлекателната външност във фитнес зала. В публикувания кадър певицата бе заснета в бял спортен топ, къси черни шорти и маратонки с марка New Balance. Тя се е снимала в огледалото, в отражението на което се вижда оборудването за упражнения.

Превод: БЛИЦ