Меган Маркъл, съпругата на принц Хари, заяви в интервю за Опра Уинфри, че Катрин, херцогинята на Кеймбридж, я е разплакала точно преди сватбата й през 2018 г.

Говорейки пред камерите на CBS, херцогинята на Съсекс е отрекла появилите се в миналото информации, че самата тя е разплакала Катрин, и е заявила, че това е било повратна точка в отношенията й с медиите.

"Това беше повратна точка", казала е херцогинята. А на въпроса на водещата дали е разплакала Катрин, Меган отговаря: „Стана точно обратното“."Няколко дни преди сватбата тя (Катрин) беше разстроена от нещо, за роклите на момичетата шаферки, и това ме разплака. Това наистина нарани чувствата ми", казва Меган.

Меган е споделила в интервюто, че Катрин й се е извинила и тя й е простила.

"Не споделям по пренебрежителен начин тази история свързана с Кейт по никакъв начин. Мисля, че е важно хората да разберат истината", казва тя.

Притеснения за това колко тъмна може да е кожата на Арчи

Меган Маркъл казва в интервюто пред Опра Уинфри, че когато е била бременна за първи път със сина си Арчи, е имало „опасения и разговори за това колко тъмна може да е кожата му, когато се роди“.

Меган е отказала да каже кой е водил този разговор с Хари, като е казала обаче, че разкриването на името би било "много разрушително".

Меган е заявила още, че е била зашеметена, когато й е било казано, че Арчи няма да бъде принц и няма да получи охрана от двореца.
  Освен това в хода на интервюто Меган е показала коремчето си и е обявила, че двамата с Хари очакват момиче.

Меган и Хари са се оженили три дни преди кралската сватба, излъчвана по телевизията

Херцогинята е разказала, че двамата с принц Хари са се оженили три дни преди телевизионната им кралска сватба на тайна церемония без семейството, като е присъствал само архиепископът на Кентърбъри.

Относно публичната кралска сватба тя заявява: "Мисля, че и двамата бяхме наясно, дори преди това, че това не е нашият ден, това е денят, който е планиран за света."Меган също така е споделила, че е била наивна преди сватбата си и не е осъзнавала какво ще се случи, когато се омъжи и се присъедини към британското кралско семейство.

"Ще кажа, че се впуснах в това нещо наивно, защото всъщност не знаех много за кралското семейство", казала е Меган.

Тя е отбелязала, че след сватбата кралското семейство я принудило да се откаже от публично говорене. Освен това, според думите на Маркъл, представители на Бъкингамския дворец са били "склонни да лъжат", за да защитят членовете на кралското семейство, но не са го правили спрямо принц Хари и нея.

Първата среща с кралицата

Описвайки срещата с кралицата за първи път в Уиндзор, Меган пояснява, че е била шокирана, когато Хари й е казал, че ще трябва да се поклони на Нейно Величество.

Меган казва: "Просто тренирахме и влязохме. След това се запознах с нея и направих много дълбок реверанс. Впоследствие просто седяхме там и си бъбрихме. Израснах в Лос Анджелис, виждам знаменитости през цялото време. Това не е същото. Това е съвсем различна игра “.

Хари казва, че семейството му го е "отрязало" и принц Чарлз е спрял да приема обажданията му

Принц Хари каза, че се чувства разочарован от баща си принц Чарлз и че покойната му майка Даяна би била ядосана и разстроена от начина, по който британското кралско семейство се е отнасяло към жена му.

Хари е казал, че е нямало да отстъпи от кралското семейство, ако не е била Меган, защото "бях в капан, но не знаех, че съм в капан".

"Чувствам се наистина разочарован, защото баща ми е преживял нещо подобно", казва Хари.

"Той знае какво е усещането за болката. Винаги ще го обичам, но има и много нараняване.

"Семейството ми буквално ме отряза финансово, но аз получих това, което майка ми ми остави и без него нямаше да можем да започнем нашия нов път."

„Не исках да живея повече“

Меган е разказала в интервюто за Опра Уинфри, че е била толкова нещастна в британското кралско семейство, че е обмисляла самоубийство или самонараняване, след като е поискала помощ, но не е получила такава.

"Просто не исках повече да съм жива. И това беше много ясна и истинска и плашеща постоянна мисъл. И си спомням как той (Хари) ме успокояваше", споделя Меган.

Запитана дали е мислела да си навреди или е имала мисли за самоубийство, тя е отговорила: "Да. Това беше много, много ясно ... и много страшно."

Очакваното интервю идва на фона на остър спор между Меган и Хари от едната страна и британската монархия от другата.

Двойката, която се ожени през 2018 г., се оттегли от кралските си задължения и започна нов живот в САЩ.

Меган е заявила, че не й се заплаща за интервюто пред Опра Уинфри.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ