На 23 април на бял свят се появи третото дете на принц Уилям и съпругата му, херцогинята на Кембридж Катрин, предава Дарик.
 
Щастливите родители позираха за кратко с новородения си син пред събралите си представители на медиите и поклонници, преди да напуснат болницата "Сейнт Мери" и да се приберат у дома с най-новото попълнение в кралското семейство.
 
Измежду многобройните поздравления, получени от херцога и херцогинята на Кембридж по случай раждането на третото им дете, се откроява това на бившата първа дама на САЩ Мишел Обама.

"Барак и аз с вълнение приветстваме херцога и херцогинята на Кембридж за най-новото попълнение в семейството. Надяваме се скоро да го видим на пижамено парти в двореца Кенсингтън. За случая ще си облека пеньоара", написа в Twitter Мишел Обама.  
 
Семейство Обама посети кралската двойка през април 2016 година. По време на частната вечеря в двореца Кенсингтън бившият президент на САЩ и съпругата му имаха възможността да се срещнат с малкия принц Джордж по пантофи и халат.

 

Семейство Обама посети кралската двойка през април 2016 година

Впоследствие Барак Обама сподели, че е останал очарован от срещата с първородния син на херцога и херцогинята на Кембридж. 

 

Семейство Обама посети кралската двойка през април 2016 година