Светът на модата загуби един от своите любимци, предаде People. Джеф Томас, модел, инфлуенсър и арт консултант, почина на 35 години.

„С натежали сърца обявяваме кончината на моя брат Джеф в сряда, 8 март“, каза Скайлър Рей Томас в семейно изявление във Facebook. 

„Както сте проследили през годините, Джеф пътуваше по света и живееше пълноценно. Това, което може би не знаете, е че Джеф се бореше със своите зависимости и проблеми с психичното здраве, което в крайна сметка доведе до трагичната му смърт.“

Говорител на полицията в Маями съобщи пред People, че органите на реда са намерили тялото на Томас на 8 март в жилищна сграда в Маями. Съдебният лекар от окръг Маями-Дейд обаче съобщи пред изданието, че причината за смъртта все още не е установена, съобщава "Дарик".

„Въпреки че битките на Джеф бяха трудни, ние искаме да го запомним като добрия и грижовен човек, който беше. Той имаше заразително чувство за хумор, любов към музиката, изкуството и семейството и страст да помага на другите. Той докосна живота на толкова много хора и паметта му ще живее в сърцата ни завинаги“, гласи изявлението от страницата на Скайлър. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук