Детективи разпитаха последния интимен партньор на Джордж Майкъл. Коафьорът Фади Фауаз е бил разпитан, които се опитват да разберат кои са хората, които последни са посетили дома на певеца, който почина по Коледа. 53-годишният изпълнител беше намерен мъртъв в леглото си от последното си гадже. 

Предстоят разговори с близки, приятели и съседи на звездата. Това е стандартна процедура в подобни случаи, когато смъртта изглежда необяснима и не са изяснени обстоятелствата докрай. Разследващите дори са помолили няколко фото агенции да им предоставят снимките си, за да стане ясно дали в имота не са влизали съмнителни лица.

Гаджето на Джоржд Майкъл беше привикан и заради съмнителни публикации в Twitter. Там се появиха постове, в които той твърдеше, че Джордж Майкъл няколко пъти е опитвал да се самоубие. По-късно коафьорът обяви, че акаунтът му бил хакнат и това не са негови думи. Фаваз и Джордж имали връзка от 2009 година насам.

"Трябваше да отидем заедно на коледен обяд. Отидох да го събудя и го намерих така - просто си беше отишъл, лежеше в леглото си. Не знаем какво е станало все още. Всичко напоследък беше малко сложно, но Джордж очакваше Коледа с нетърпение, както и аз!", разкри Фади пред медиите. В социалната мрежа той няколко пъти пусна снимки с певеца, които бяха придружени с посланието "Винаги ще ми липсваш!"