Всяка снимка на популярната 25-годишна френска моделка Полин Танто съблазнява и наелектризирва поклонниците. Причината за това става ясна веднага, защото момичето изобщо не се срамува от тялото си и не вижда нищо срамно да го покаже.

С последните си снимки Полин иска да благодари на своите 5,1 милиона абонати за това, че не са я забрави и са я поздравили за рождения й ден.

Но по навик красавицата е прекалила малко и е облякла стилната си рокля от малки верижки върху голото си тяло. Обикновено такива тоалети служат като декорация и повече като аксесоар, но момичето е решило да не следва това правило.Тя демонстрира пред камерата колко перфектно дрехите подчертават нейните неустоими форми. Момичето е пуснало косата си и както обикновено се показва без грим. А феновете в коментарите си изказват своя възторг от фотографиите.

"Спря ми дъха", "Ти си невероятно красива", Не разбирам как може в света да съществува такова съвършенство", пишат феновете.Полин Танто поделя славата си със сестра си близначка Матилда. Момичетата радват потребителите в интернет с красотата си.И двете моделки работят в модната индустрия, а също така разработват своя акаунт в Инстаграм, понеже искат да станат блогърки. Сестрите създадоха съвместно марка бански и сега разработват линия спортни облекла, които след това няма да пропуснат да покажат върху себе си.

Превод и редакция: БЛИЦ