Мюсюлманка напуснала работата си в банка и направила състояние, продавайки откровени фотографии и видеоклипове, заради което семейството я е нарекло проститутка, съобщава "Сън".
 
33-годишната Алисия Суитс е работела като банков консултант в Англия и е получавала 18 хиляди лири годишно. „Не можах да се отърва от чувството на завист, когато чух за парите, които някои момичета печелят, работейки в телевизионни канали за възрастни“, признава тя.
 
В тази връзка, Алисия решила да се пробва като уеб модел с камера. Сега, според Суитс, тя печели средно около 450 британски лири на вечер, а годишните й приходи са 80 000 лири.В същото време моделката отбелязва, че не е била готова за скандала, който се случил в нейното мюсюлманско семейство, когато роднините научили за новата й професия.

„Наричаха ме какво ли не, от леко момиче до проститутка. Никой не ми го казваше в лицето, всичко се случваше зад гърба ми“, подчертала е Суитс и е добавила, че само една от нейните сестри и майка й подкрепят решението й.


 
Бившата служителка в банката вярва, че през 2020 г. може да прави каквото й харесва. „Не се срамувам от това, което правя, и не се страхувам от това, което хората могат да кажат. И разбира се няма от какво да се срамувам. Аз съм горда мюсюлманка и се гордея с това, което правя “, завършва тя.

Превод и редакция: БЛИЦ