Американският стилист и фризьор Джонатан Ван Нес се снима за корицата на британската версия на модното женско списание Cosmopolitan. Снимката беше публикувана в официалния Instagram акаунт на изданието.
На фотографията 32-годишният брадат мъж позира седнал на пода, облечен в рокля с цвят на праскова от американската дизайнерка Кристиана Сириано и е поставил ръката си на косата си. Визията му се допълва от бели маратонки с черни акценти на Nike и бели чорапи на червени и черни райета.
 

„Да, ние го направихме!“ , написаха администраторите на акаунта на Cosmopolitan UK.

Автор на снимките е британската фотохудожничка Рейчъл Смит, която преди това многократно е снимала знаменитости за кориците на Glamour, Elle и Health Health. Модният директор на Cosmopolitan във Великобритания Ейми Банерман пък е в ролята на стилист.

По този начин Джонатан Ван Нес стана първият мъж, който попадна на корицата на Cosmopolitan UK за последните 35 години. Преди това, през 1984 г. за декемврийската корица, бе заснет британският певец и композитор Бой Джордж. Музикантът позира с ярък грим. Носеше тъмни сатенени ръкавици и масивни обеци на ушите.

Превод и редакция: БЛИЦ