Мъж от град Суонзи в Уелс, Великобритания, е свалил 85 килограма за година и половина и е споделил своя метод за отслабване, информира WalesOnline.

23-годишният Джош Темпъл е разказал, че е напълнял като тийнейджър и обвинява за това лекарствата, които е приемал за стомашното си заболяване. С течение на времето теглото му се увеличава и през февруари 2020 г. достига 177 килограма.

Темпъл обяснява, че работата му изисква да изкачва стълби всеки ден и в началото на миналата година всяко изкачване му е било особено трудно. "Стигнах дотам, че бях толкова затлъстял, че не можех да измина няколко метра, без да се задъхам", спомня си мъжът.

Британецът осъзнава, че спешно трябва да промени начина си на живот, и се присъединява към група за отслабване.

Той е разказал, че преди е хапвал сандвичи, чипс и бисквити за обяд, но сега яде салати или омлет, приготвени вкъщи. Вечер Темпъл често ядял пържени картофи или бърза храна, но сега се храни само с прясно приготвена домашна храна.

Мъжът признава, че не е ходил в "Макдоналдс" от деня, в който е започнал да отслабва. Понякога обаче Temple си позволява да хапне шоколад или пакет чипс, но благодарение на правилното отношение към диетата той спокойно контролира количеството нездравословна храна и вече не зависи от нея.

От февруари миналата година Темпъл е свалил 85 килограма и сега тежи 92. Смята, че все още не е постигнал необходимото състояние на тялото си, но вече е много близо до целта си.

Превод и редакция: БЛИЦ