Потребителят от Tiktok stacks1400 със сълзи на очи е разказал история за неприятна семейна тайна. Мъжът е разбрал, че възлюбената му дълго време му е изневерявала със собствения му дядо. А синът, който отглежда като свой, всъщност има друг баща.

"Разбрах, че синът ми всъщност е мой чичо. Дядо ми е спал с приятелката ми през цялото време, докато живеехме при него", споделя мъжът.

В други видеоклипове той отбелязва, че е разбрал всичко от кореспонденцията на избраницата си, където компрометиращите материали са се трупали повече от година.Излъганият мъж се оплаква, че е имал добро мнение за дядо си, въпреки че той е нечестен човек и преди това е изневерявал на баба му. Според неговите думи, баща му не се е разбирал с дядо му и не е общувал с него още от тийнейджърските му години.

Изповедта на момчето има 11,5 милиона гледания и потребителите в мрежата не могат да не му съчувстват. Коментиращите пишат, че stacks1400 заслужава нещо по-добро и трябва да избяга от такова семейство възможно най-скоро.

Превод и редакция: БЛИЦ

 
@stacks1400

Can’t believe I expected more from a man that had a whole other family around the corner from my granny house. #fyp #redpill #ZitHappens

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque