Рап иконата Ники Минаж обяви бременността си, като публикува колоритни снимки в Instagram. 37-годишната изпълнителка чака първото си дете от съпруга си Кенет Пети, който излежа 11 години затвор за опит за изнасилване и убийство. 

Това обаче изобщо не притеснява Ники, която все пак е решила да бъде майка. В чест на това тя организира ярка фотосесия, където гордпо позира със  закръглено коремче.В коментарите рапърката беше бомбардирана с поздравления, които за един час се оказаха над 200 хиляди. 

Слуховете за предстоящо попълване в семейството се появиха още през февруари. Тогава Ники публикува видео, в което Кенет гали корема й. Още миналата година Минаж сподели, че мечтае да има дете.Ники се среща с настоящия си съпруг преди около две години. Певицата изобщо не се смущава от криминалното му досие, тъй като те са приятели от детство, когато тя все още е живяла в Куинс. 

А относно обвинението за опит за изнасилване Ники написа в Instagram: "Той е бил на 15 години, тя на 16 ... Двамата се запознали в интернет и излязли. Не можете да контролирате живота ми. Дори аз не мога да контролирам живота си."