Трагичен инцидент отне живота на двойка младоженци, само минути след като си казали обетите


Следователите казват, че 19-годишният Харли Джо Морган и неговата булка, 20-годишната Райънън Мари Морган тъкмо са си тръгвали от ритуалната зала в петък следобед в окръг Ориндж каунти, когато колата им, при опит да се включи в основния път, е била пометена от пикап. 

Двамата са починали на място. 

Майката и сестрата на младоженеца са били зад колата на прясно венчаната двойка и цялата трагедия се е разиграла пред очите им. 

Двойката е била женена само няколко минути преди фаталната катастрофа. 

Двамата са се били запознали в гимназията. "Тези две малки деца. Единственото нещо, което искаха, е да се венчаят и да си живеят живота", каза Кеня Лашауана Морган, майката на младоженеца. "Двамата имаха толкова много мечти, но те им бяха отнети така внезапно", добавя тя. 

 

Церемонията по венчаваката тъкмо била приключила, когато младоженците са напускали ритуалната зала, да са се отправят към летището. 

Майката на младоженеца е следвала колата на двойката. 

"Бях там, видях всичко с очите си", казва тя. 

"Гледах как детето ми умира. Кръвта на сина ми е все още по мен, аз направих всичко по силите си, за да извадя него и нея от колата", разказва още Кеня. 

"Преживях най-лошия си кошмар. Това е нещо, което ще ме преследва до края на живота ми. Никога няма да го забравя. Ще виждам пикапа, който блъсна и уби детето ми, всеки ден до края на живота си", казва още съкрушената майка. 

Двойката имала планове в бъдеще да направят по пищна сватбена церемония. 

"Искаха зимна сватба, на 20 декември", разкрива майката. 

Сестрата на младоженеца Кристина разкри още подробности около плановете на двойката. 

"На 20 декември трябваше да има много по-голяма церемония, с цветя, всичките им приятели, всичките ни роднини, както си трябва", каза Кристина. 

След случилото се майката и сестрата съветват останалите семейства: "Да не кроят планове за далечното бъдеще, а да живеят в настоящето".

"Приберете се у дома и прегърнете вашите роднини. Ако имате деца, прегърнете ги, защото моето вече никога няма да е до мен. Вече нямам нищо в живота, което да ме прави щастлива", казва Кеня.  

"Тя бе най-голямата от петте ми деца", разкрива на свой ред майката на булката. "Беше много красива душа", добавя съкрушената жена. "Райънън бе красива, силна, независима, младата жена, изпълнена с живот", казва на свой ред лелята на булката Каси Уотсън. "Тя бе грижовна и мила. Винаги се усмихваше", добавя тя.