В село Лабуан Ломбок в Индонезия имало голяма сватба. Но когато младоженците били готови да приемат поздравления, нещата се объркали, информира World of buzz.

Бившият приятел на булката Aoлина Алфи Лестари дошъл да поздрави влюбените. Той прегърнал младоженеца приятелски, а след това се отправил към момичето, което веднага изпаднало в пълна истерия.

Невестата започнала да плаче и да крещи силно и дори след като смутеният й бивш приятел си тръгнал, тя изобщо не се успокоила. Роднините дотичали до момичето, опитвайки се да я вразумят и успокоят, но нищо не й подействало. В крайна сметка се стигнало дотам, че бившата възлюбена на онемелия гост припаднала.Видеото от случая бързо се е разпространило в социалните мрежи, като е породило много слухове. Някои са предположили, че момичето е принудено насила да сключи брак и не е могло да се примири със съдбата си. Но съпругът й е отрекъл тези изявления.

Някои пък са си помислили, че именно бившият й приятел я е довел до това състояние с внезапната си поява. След това обаче той обяснил, че самите младоженец и булка са го поканили и той не е искал да се случва нещо лошо.„Дойдох, защото ме повикаха, аз също имам гордост“, казал е той.

Героинята на видеото е заявила, че е изпитала помътняване на разума и е направила грешка. Аолина се е извинила на съпруга си и семейството му и те са й простили.

Превод и редакция: БЛИЦ