От COVID-19 с новите мутации и особено с индийския щам, на Русия ѝ пари под краката, там започва да става страшно. Индийският щам може да срине най-силно отношението към богоизбрания Путин, който от своя самозабравил се Олимп нехае за COVID-19 и насажда конспиративни теории с най-официозните си медии.

Това коментира във "Фейсбук" Николай Слатински.

Броят на заразените и починалите расте. Социологическите агенции долавят не само недоверие, при това нарастващо, сред руското общество към ваксините, но и засилващо се недоверие към руската ваксина "Спутник". Може да се окаже, че като другите векторни ваксини и за тази слуховете за нейната ефективност са силно преувеличени.

Европа също е безкрайно разтревожена.

Само българинът се държи не като европеец, а като руснак по отношение на имунизирането. Преди седмица имунизираните за седмица бяха общо 112823 души, а за вчера приключилата седмица те са 83219 души. През предишната седмица 74594 души бяха получили втората си доза, а през вчера приключилата седмица те са 50092.

Аз се тревожа за българите, а дори много близки мои хора – просветени, млади, образовани, възпитани във вяра в науката не желаят да се имунизират, направо сърцето ми се къса!

Не е намерено друго решение на тази пандемия освен ваксинирането!
Четвъртата вълна чука на българската врата. От вътрешната ѝ страна!