Племенницата на бившия полковник на руското Главно разузнавателно управление (ГРУ) Сергей Скрипал - Виктория, е била нападната и пребита снощи в град Ярославъл. Това съобщиха международните медии. 

Племенница на Скрипал сензационно: Мъртъв е и кремиран! (СНИМКИ) 

Самата Виктория разказа пред журналисти, че тя и съпругът й са били нападнати от бившия председател на Асоциацията на собствениците на жилища, който неотдавна е бил свален от поста. 

"Вчера по време на събрание на членовете на асоциацията той започна да ни обижда - мен и съпруга ми. Крещеше, че чичо ми е предател и трябва да се откажа от него. След това ни нападна. Удари ме силно в лицето, след това ме ритна в корема, а на мъжа ми му счупи пръст", обясни племенницата на Сергей Скрипал.

Извънредно новина, свързана с мъртвия Скрипал и дъщеря му! 

Виктория Скрипал допълни, че годината, след като чичо й бе отровен с "Новичок" е била "година на мъчения" за семейството й. По думите й все още има надежда, че ще се разбере истината за случилото се, както и че ще види роднините си, но до момента няма никаква информация за Сергей и Юлия Скрипал, уточнява dir.bg

В края на февруари посланикът на Великобритания в Русия Лори Бристоу заяви, че бившият агент на ГРУ и дъщеря му са живи, намират се на сигурно място и задължение на Лондон е да ги защити.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!