Меган Фокс и Брайън Остин Грийн се разделиха след 10 години брак и още 6 години връзка преди това, съобщи LAD Bible, цитирана от БГНЕС. Новината бе оповестена в последния епизод на подкаста на Грийн, където той призна, че двамата са се разделили наскоро.


Той каза на своите последователи: “Винаги ще я обичам. И знам, че тя също винаги ще ме обича и това, което сме изградили, е наистина страхотно и специално.”

Той призна, че двамата с Меган все още се събират с децата си на семейни празници и са се съгласили, че здравата връзка между тях е жизненоважна за децата им.

Слухове за раздяла започнаха да се въртят, след като Мегън беше видяна с партньора си от „Machine Gun“ Колсън Бейкър, но бившата звезда от „Трансформърс“ заяви, че са просто приятели.

Брайън и Меган се запознаха на снимачната площадка на „Hope & Faith“ и започнаха да се срещат през 2004 година. Двойката предизвика критики, защото Фокс беше само на 18 години, а Брайън беше на 30 години.

Това не е първият път, когато се разделят. След като се ожениха през 2010 г., Фокс подаде молба за развод през 2015 г. Година по-късно отново се събраха до май тази година, когато новината за раздялата им беше обявена от Грийн.