Анонимната жена, която обвини кандидата за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп, че я е изнасилил през 90-те години, е оттеглила съдебния иск срещу него, пише The Hill.
Жената е трябвало да даде пресконференция тази седмица, за да обсъди обвиненията публично за първи път, но адвокатът ѝ е посочил, че тя я е отменила. Жената обвиняваше Тръмп, че я е насилвал по време на празненство през 1994 г. 

Тръмп досега отричаше обвиненията. 

Междувременно кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп описа своя опонент от Демократическата партия Хилари Клинтън като личност заобиколена от правни проблеми, заради които нейният избор ще предизвика конституционна криза в страната, съобщи Voice of America.

По време на предизборен митинг в щата Ню Хемпшир Тръмп заяви, че изборът на Клинтън ще "създаде безпрецедентна криза“. Посочвайки разследването на имейлите ѝ по време на нейния мандат като държавен секретар на страната Тръмп заяви, че "тя най-вероятно ще бъде под разследване на проточващо се дело“. "САЩ заслужават правителство, което да започне работа още от първия си ден“, смята той.

Източник: Канал 3