Марк Зукърбърг стана баща за трети път. Щастливата новина съобщи самият той в Instagram.

38-годишният изпълнителен директор на Meta и съпругата му д-р Присила Чан вече са горди родители на момиченце на име  Аурелия Чан Зукърбърг.

Бащата на три деца сподели сладки снимки на двойката с новороденото, попивайки първите няколко мига с момиченцето им.

„Добре дошла на света, Аурелия Чан Зукърбърг! Ти си такава малка благословия“, озаглави публикацията той.

 

Зукърбърг и неговата 38-годишна съпруга филантроп за първи път обявиха вълнуващата новина за бебето си през септември.

„Много любов. Щастлив съм да споделя, че Макс и Август ще си имат сестричка догодина!“ написа той заедно със сладка снимка на двойката в социалните медии.

Любовната история на Зукърбърг и Чан започва през 2003 година, когато започват да излизат, след като се срещат на опашка за тоалетната на парти в братството на Зукърбърг в Харвардския университет, когато той е бил второкурсник, а тя е била първокурсничка.

Двойката заживя заедно през септември 2010 година, написа той във Фейсбук тогава. След това, през май 2012 година, те сключиха брак на церемония в задния си двор в Пало Алто - изненадвайки гостите си, които мислеха, че са там, за да отпразнуват дипломирането на Чан от медицинското училище на UCSF.

Двамата наскоро отпразнуваха 10-ата си годишнина от сватбата, отбелязвайки специалното събитие, като пресъздадоха една от снимките, които направиха заедно на техния специален ден през 2012 година.

„10 години брак и половината ни живот заедно“, написа Зукърбърг.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук