Лорън Мирес, 26, се е развела точно 9 дни преди да бъде арестувана във Флорида. Тя и бившият й съпруг са осиновили 17-годишно момче. Детето от брака й е било предадено на нейни грижи, предава Daily Star.

Лорън е работила в организация за подпомагане на семейства - Families First Network. Тя и бившият й мъж първоначално били приемно семейство на детето си, но по-късно са го осиновили за постоянно.

Малко след осиновяването, жената и 17-годишният й син започнали да правят редовно секс. 

Властите във Флорида твърдят, че никога до сега не са имали подобен случай.

"Имали сме случаи, в които възрастни жени са преспивали с по-млади момчета, но този е първият по рода си. До сега никога не е имало осиновителка, която е преспивала със сина си и го признава съвсем свободно", посочват от полицията. При разпит тийнейджърът казал, че никога не е чувствал, че това е грешно. Той твърди, че не е бил изнасилван и съвсем скоро ще навърши 18 години.

Съдът е разбрал за неуместната връзка между майката и сина още през май тази година. По-късно и двамата са признали, че са правили редовно секс. Само в последните два месеца Лорън и сина й разкриват, че са преспали 7-8 пъти. 

Лорън е осъдена на 6 години затвор за секс с непълнолетен, въпреки показанията на 17-годишния й син и това. Тя има пълна забрана да се свързва с жертвата, дори след излежаването на присъдата си. 

Превод: БЛИЦ