Хората намират любовта на всякакви необичайни места, но двама млади американци стигнаха твърде далеч, след като намериха "любовта" в собственото си семейство.

Първите братовчеди Майкъл Лий и Анджела Пенг от Юта, САЩ, били особено близки още от деца, но връзката им придобила странен обрат, след като започнали таен роман. Те решили да съобщят новината на семействата си, като им изпратили снимка, на която страстно се целуват.

Любовниците, които сравняват романса си с Ромео и Жулиета, споделиха своята история в риалити сериала Extreme Love на Prime Video, пише "Дейли Стар".

"Ние се познаваме цял живот. Заедно открихме първото влюбване, както и първата целувка. Просто сме братовчеди", обяснява Анджела. "Хванаха ни да се целуваме още като деца и се опитаха да ни разделят", казва от своя страна Майкъл.

 

 

И двамата се оженили за други хора. Но след като браковете и на двамата завършват с развод, 10 години по-късно те отново се виждат на семейна среща, където веднага станало ясно, че Майкъл отново е готов да "изчеластри" братовчедка си.

"Продължихме оттам, където спряхме", каза Анджела. Майкъл добавя, че бързо е забелязал, че Анджела все още е "супер гореща". Двойката решила да се поддаде на чувствата си един към друг и започнали да се срещат тайно.

Двойката решила да сподели шокираща снимка в семейната група във Facebook, на която се целуват страстно с преплетени езици. Както можете да се досетите, новината не се приела много добре. "Те бяха шокирани и ужасени", признава Майкъл.
 

 

Въпреки протестите на роднините, двамата подновили връзката си и дори се оженили. Трябвало обаче да преминат границата с Колорадо, тъй като кръвосмешението е незаконно според законите в Юта.

През 2019 г. братовчедите чакат първото си дете, но то се ражда мъртво. Все пак през 2020 г. те се сдобиват с момченце. За съжаление, Майкъл починал през 2021 г., а Анджела вече е самотна майка и отново хвърля белтъци на по-засуканите си братовчеди.

Превод и редакция: БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук