Тийнейджъри от Бостън решиха да си организират гонка из града посред нощ. Те откраднаха два кросоувъра Urus от дилърски център.


Пристигналият на място полицейски екип установил разбито стъкло. Така двамата младежи са взели ключовете за двете коли, които са с по 650 конски сили.

По пътя към дилърския център друга полицейска кола забелязва Lamborghini-тата и Chevrolet Chuze до тях. Съпоставяйки фактите и местопрестъплението, полицейските служители включват сирената и гонката започва.Шофьорът на Chevrolet-а изпълнява указанията на полицаите и спира встрани от пътя. Съвсем друго обаче се е въртяло в ума на тийнейджърите в двата Urus-а. Те бързо изчезват от погледа на полицаите и са обявени за издирване.

Шофьорът и пътниците в Chevrolet Cruze са задържани. Те също са тийнейджъри. Оказало се, че шофьорът няма шофьорска книжка и не разполага с документите на колата.

След 5 часа полицията от съседен град съобщава, че два кросоувъра Urus са се ударили на пътя. Те са станали причина за пътно транспортно произшествие с участието и на Kia Soul.

Един от крадците е заловен, а другият е избягал. В момента продължава издирването му.

И двата кросоувъра са със значителни повреди по предната част.