31-годишната Тара Джейн Макконъхи от Мелбърн, Австралия, която по професия е медицинска сестра, е похарчила около 100 хиляди долара за пластична хирургия.

 Момичето досега е увеличило гърдите си пет пъти, вкарало е импланти в задните си части, инсталирало си е фасети, направило си е ринопластика и допълва картината с филъри и ботокс. Но отличителен белег на брюнетката са се превърнали големите пълни устни, които веднага привличат вниманието.

В своя Instagram, където Тара има около 85 хиляди абонати, тя се нарича подобрена версия на Барби, пусната в ограничено издание. Тя публикува палави снимки, показващи работата на пластичните хирурзи.


Неотдавна тя стартира акаунт в OnlyFans, където снимките са още по-разкриващи и също носят пари на Тара. Според брюнетката през първите три дни в сайта тя е спечелила 10 хиляди долара, пише Daily Star.

Тара не крие, че пластичната хирургия се е превърнала в зависимост за нея. Тя очаква с нетърпение края на пандемията, за да отиде в чужбина за нови трансформации. Тара планира да направи гърдите си още по-големи, а талията по-малка, като премахне ребра. Тя също иска да промени цвета и формата на очите си.


Австралийката вярва, че нейната трансформация ще ѝ донесе повече пари и повече фенове. И тя отбеляза, че се чувства много по-млада, отколкото е.

"Може да съм на 31, но се чувствам на 21. Аз съм като хубавото вино - с годините се оправям само. И с пластична хирургия, разбира се", коментира тя.