34-годишната Миранда Никола Паули, учителка по биология в американския щат Вирджиния, е арестувана за сексуални отношения с ученик от училището си. Предполага се, че жената е правила секс с тийнейджъра най-малко четири пъти, съобщава "Дейли мейл".
Паули, която е преподавателка от повече от 10 години, е арестувана по обвинение за връзка с непълнолетен ученик. Според информацията, тя и момчето са правили секс най-малко един път на територията на школото. Даскалицата е преподавала на тийнейджъра женска анатомия. 


Жената вече е уволнена от училището си. Изслушването по делото й ще бъде на 12 юли.


Отнасяме се много сериозно към въпроса. Щом разбрахме, че е арестувана, веднага предадохме информацията в отдел кадри", коментират от училището. 

В петък учителката бе освободена от ареста срещу парична гаранция в размер на 50 000 долара. До процеса й е забранено да контактува с хора под 18-годишна възраст и да се появява на територията на училището. Освен това, Миранда няма право да напуска пределите на щата. 

Миранда Паули е втората преподавателка от това училище, обвинена в сексуална връзка с подрастващ. През декември 45-годишният й колега Уолтър Самърфилд бе обвинен, че е правил секс с ученичка по време на пролетната ваканция. Все още не е ясно какво наказание му е наложил съдът.

Превод: БЛИЦ