27-годишната красавица и майка на две деца Маргарита Грачьова зарадва последователите си в социалната мрежа с новина: през септември ще се омъжва отново.

През 2017 г. младата жена стана жертва на ревнивия си съпруг садист, който отряза ръката й, след като тя му съобщи, че иска развод. Въпреки зверството, на което стана жертва, Маргарита не се е разочаровала от мъжете и е готова да се бори за щастието си.

Рускинята, която заедно с двамата си сина живее в Санкт Петербург, трескаво се готви за тържеството и дори сподели с феновете си в мрежата кадри от предсватбената си фотосесия.

Тя качи като стори в Инстаграм няколко клипчета. На едно от тях се вижда и бъдещият й съпруг. Красавицата се е издокарала в бяла рокля и дънково яке и се усмихва, гушкайки се в татуирания си избраник.

Грачьова обаче е решила, че все още е рано светът да види лицето на любимия й.В друго видео бъдещата булка споделя, че снимките са й отнели 6 часа, но умората по никакъв начин не е успяла да се отрази на полученото от тях удоволствие.
 
Почитателите на младата жена се надпреварват да я поздравяват и да й пожелават бъдещият й мъж да се превърне в нейна опора и подкрепа.
 


Бившият съпруг на Маргарита - Дмитрий Грачьов бе лишен от родителски права и осъден на 14 години затвор. Той обаче не се разкайва за извършеното и продължава да отправя страховити заплахи по неин адрес.„Ако не ме чакаш, ще дойда и ще отрежа ръцете на родителите й”, е само една заканите, които Маргарита е получила от бившия си.