Дмитрий Некрасов – руски прокурор, е открит мъртъв в апартамента си с рани по врата, „съвместими със задушаване“. 23-годишният мъж е намерен с рани от побой, според полицията, съобщава „Дейли Стар“.
 
Разследващите са намерили и вратовръзка, натъпкана в устата му. Край тялото имало садо-мазо секс играчки и гумени дилда.
 


Апартаментът бил празен. Проучени са телефонните контакти на починалия. Намерен е номер на колега на Некрасов – младши прокурор. По-късно той е задържан.
 


Арестуваният признал, че ставало дума за „невинна“ секс игра, която обаче се превърнала в трагедия. Полицаите смятат, че двамата мъже били любовници и разнообразявали секса с така популярното „контролирано дишане“.
 
„Двамата любовници били заедно в апартамента в този ден. Играели БДСМ игра с контролирано дишане – когато единият задушава другия по време на секс. За съжаление, задушаващият приложил твърде много сила и без да иска убил Дмитрий“, разказва разпитан в разследването.
 


Задържаният може да бъде съден за „убийство по непредпазливост“ с максимална присъда две години.
 
Наскоро пак в Русия беше открит скелет, закопчан с белезници за дърво. Смята се, че той отново е бил свързан със садо-мазо игри.

Превод и редакция: БЛИЦ