Според статистиката през 1992 г. около 90% от цялото богатство на нашата планета е в ръцете на 1% от най-богатите хора и всички те са масони. Днес ситуацията се влошава. Сега 1% от хората контролират 99,2% от световното богатство. Най-големите държавни корпорации, банкови системи, правителства са брънки в една верига, пише "Труд".

Масонският орден е едно от най-мистичните тайни общества. През 1998 г. журналист от Съединените щати прониква в масонско събрание и показва участниците като пуска материала за обществеността.

Седмица по-късно той е ликвидиран, а всички материали са унищожени. Оттогава е невъзможно да се влезе на срещите. Всички опити на обикновените журналисти се провалят, с изключение на един.

Ръководители в сянка

През 2011 г. журналистът Лис Грение посещава закрито събрание на Френската ложа на масоните. Оказва се, че всички бъдещи кандидати за президент на Франция говорят с господата от тайното общество, с изключение на Марин Льо Пен.

Единствено тя не е  член на масонския орден. И точно на тези закрити срещи се решава кой ще бъде следващият президент. Ето на това му се казва демокрация.

Масонската ложа включва този 1% от гражданите, които притежават 99,2% от богатството на планетата. Те могат да решават какъв ще бъде светът, кои ще са следващите президенти на големите сили. МВФ и цялата банкова система са им подчинени.

Ако някоя държава не иска да се подчини на този режим, ще бъде унищожена, но не непременно с военни средства.

Достатъчно е да се смаже икономически, за да може гражданите да свалят сегашния режим.

А за това майсторите на масонския орден имат всички лостове. Намиращи се в сянката на фалшиви лидери на държави (уж демократично избрани президенти), дават инструкции на закрити срещи и цялата система може да бъде съборена, защото ръководството в сянка има твърде много власт.

Чипиране на населението

В това отношение пътят на цифровизацията е много опасен. Целият свят върви към създаването на единна информационна банка от данни. При раждането на човек ще се имплантира чип, който се свързва с обща база данни. Там се създава лична страница за всеки - от диагнози и текущо здравословно състояние, до семейни връзки, глоби и доходи.

Удобно, нали? Всичко е на едно място, можете да използвате тази информация по всяко време, няма нужда от бюрокрация с документи и т.н. Но! Ако сте извършили някакво престъпление или не сте харесали нещо в системата, лесно можете да бъдете изключен от нея.

Просто сте добавен към списъка с нежелани хора. Няма да можете да използвате банкови средства, да се свържете с единната база данни, за да получите всички необходими услуги. Просто вече не съществувате.

Собствениците на най-големите корпорации и банкови системи предлагат радикално да се преразгледат условията на съществуване на Земята. До 2050 г. трябва да дойде нов световен ред. Той включва много постулати, сред които:

Пълно отхвърляне на образователната система - в ерата на свободния достъп до информация в Интернет няма нужда да се инвестира много в училища, университети, учители, учебници и т.н.

Хората вече не трябва да ходят на работа, защото ще бъдат заменени от роботи. Униформена световна армия от полицаи - системата ще се грижи за вашата сигурност денонощно.

Ликвидация на съдилища и затвори - виновните ще бъдат наказвани незабавно. Във времена на тотална цифровизация, всяко престъпление автоматично ще се записва от камера. Отказ от месо и убиване в името на храната - генното инженерство ще направи възможно отглеждането на месо от растителни влакна и въглерод.

Вече не е нужно да отглеждаме милиони животни за клане. Единна банкова система. Всички банки в света трябва да имат равни условия и да съществуват в една плоскост. Всички данни ще бъдат вкарвани в суперкомпютър и никой няма да знае къде се намира той.

Очевидно тези, които притежават 99,2% от всички ресурси на планетата са недоволни от безконтролното съществуване на милиарди хора. Но какво ще стане, ако дойде такъв свят.

Това е твърда тоталитарна държава, с най-строгата система на контрол. А ако суперкомпютрите се повредят, ще има рестарт. Всички данни за човечеството ще бъдат изтрити.

Няма да можем да докажем, че сме имали име и някакви банкови средства. Все пак около 500 милиона души са достатъчни да служат на господата. А с навлизането на автоматизацията и роботите дори 1-2 милиона.

Шокиращи предсказания

Особено показателни са предсказанията на т.нар. геополитическа Ванга на нашето време. Това е американецът Джордж Фридман - писател, стратег, професионален геополитически прогнозист.

Той бърза да успокои всички, които се страхуват, че сблъсъкът в Украйна може да прерасне в световна война: според него Третата световна война няма да се случи утре, а през далечната 2050 г. Основни участници ще бъдат тези, в които все още никой не вижда заплаха за планетата - Япония и Полша. 

„Полша иска да стане лидер на Европа.

Всички, които запознах с това мое мнение, смятаха, че съм си загубил ума. Но вижте сега Полша - тя е най-военизираната страна в Европейския съюз. Вижте и Япония, чиято икономика е третата по големина в света. Япония всъщност има много повече военна мощ, отколкото твърди. И разбира се, тя ще иска да контролира Азия.“

Това, което се случва звучи като научна фантастика: след края на Третата световна война, според Фридман, Мексико ще нападне Америка и ще анексира Тексас.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук