Популярният 41-годишен руски рапър Алексей Долматов, по-известен на широката публика с псевдонима си Гуф, е изумил феновете с новите си фотографии.

В своя акаунт в Инстаграм изпълнителят е публикувал обща снимка с 24-годишната си приятелка Юлия Королева. На нея двойката се прегръща, като моделката целува Гуф по бузата, а той от своя страна показва неприличен жест към абонатите, пожелавайки добро утро. Но, както се оказва, не само жестът се е оказал неприличен.

В секцията за истории в Инстаграм рапърът е допълнил фотографията си си с още една, на същото място, но Юлия вече не гушка Гуф, а е коленичила пред него и очевидно му прави френска любов. Поради размера на снимката няма да е възможно да бъде разгледана добре, но феновете са сигурни, че вече са разбрали всичко.В коментарите под снимката много от потребителите са се разгневили на двойката, като ги съветват да оставят този вид интимности зад затворени врати и да не ги разпространяват сред милионната аудитория.Но има и такива, които просто не одобряват избора на кумира си. „Айза беше по-добра“, отбелязват феновете, въпреки че Гуф се раздели с Айза Анохина още през 2013 година. След нея последва Кети Топурия, а сега рапърът се среща с моделката Юлия Королева, чиято годишнина от началото на отношенията им той отпразнува само преди няколко месеца.