20-годишната Моли Ууд от Англия и нейната приятелка Ейми решили да посетят кръчма в Рединг, Англия. Те облекли къси горнища и поли и отишли в кръчмата, но не успяли да се забавляват добре.

Моли е разказала, че охранителката на входа на бара ги е пуснала. Още преди да седнат обаче, те се сблъскали с проблеми. Управителят на бара, който според момичето бил на около 30 години, казал, че те не могат да бъдат в заведението, облечени по този начин.Служителят обяснил, че облеклото на момичетата изглежда неприлично, и ги сравнил с мъжете без ризи, които през целия ден са били гонени от бара.

Приятелките обаче били възмутени до дъното на душата си. Те се опитали да разберат дали в заведението има дрес код, но не получили директен отговор, информира "Мирър".Освен това, Моли е отбелязала, че наскоро е била обслужвана спокойно в това заведение, когато е била в същия вид.

В конкретния ден те посещават цели четири бара и в нито един от тях няма проблем. "Бях много смутена. Заявих, че е сексистко да ме сравняват с полугол мъж, защото не съм топлес", отбелязва момичето.Британката е споделила възмущението си и в Tiktok, където е получила почти 81 хил. харесвания. По думите на момичето тя и приятелката ѝ се върнали в заведението, за да подадат жалба, но се сблъскали с неприятни коментари и грубост.

Превод и редакция: БЛИЦ
 
@mollie_wood

BACK OF BEYOND WETHERSPOONS u sexist fucking pigs

♬ original sound - moll
ВИДЕОТО 18+ с полуголите девойки можете да видите ТУК